Villas-Boas berömde taktik att vinna anser det förtjänade

Zenit St. Petersburg igår för åttonde gången i historien presenteras på spansk mark och firade sin första triumf. Den ryska klubb från de sju första besök till länder på den iberiska halvön tog lika många förluster på 5:19 smickrande poäng. Netto Account var långt och onsdag kväll i Valencia, men även så det var nog för tre punkter…

Zenit i allmänhet inte är aktiv laget kom ut till honom, men satsa på kontringar.Redan i den nionde minuten med Krizna skott skjuts Hulk och att det inte lönar sig att hänge sig för mycket utrymme, hem defensiva övertygade även en stund innan du går till stugan – Brasiliansk anfallare utökade sin skjuta från en bra 25 meter och målvakten Jaume Domenech till bomben uppnått .

Valencia efter byte sidor och lyckades klara avsevärt hjälpte henne att målvakt Jurij Lodygin. Han fångade först på hop João Cancelo och 73 minuter från vinkeln han övervann André Gomes. Vändpunkten dock hindra vinden från seglen i hemmet tog 76 minuter Axel Witsel.

NordicBet

“Vi spelade bra, även om vi Valencia avgiven territoriell fördel. Det var vår strategi, vi spelade på kontringar.Och vi gav dem alla mål, är resultatet rättvist “ är klar tränare André Villas-Boas.

” Att ha mer av bollen, hålls i fotboll betyder inte nödvändigtvis inte så mycket. Det kan fungera, men i dag vi hade tur och vann tack vare en strategi. Bollen vi inte så ofta, men när vi kom till honom, vi plockade upp honom mycket väl, “ berömde Portugals rorsman.

Valencia i början av säsongen inte övertygande igår fortsatte att inte bara perfekt start på ligan säsongen. spelen på marken Raya och hemma för att Deportivo tog bara två poäng och en annan dragning har bryggning för sista gången i Gijón, vinster alla punkter här beslutat att ställa Paco Alcácer.

“spelet var ett lag som ville spela, och vi var. Från den första minuten till den sista.Spelare alltid förbereda alla styrkor motståndaren. Vi visste vad faran är Hulken, och vi gjorde ett misstag när vi låta honom skjuta. Vi var bättre, dominerade vi matchen och kontrollerade spelet. Vi kommer att arbeta för att eliminera individuella misstag, vi vill växa och förbättra “ efter matchen hade hört Valencia coach Nuno.