Betfair

franceză pol-vaulter Renaud Lavillenie impodobita întâlnire interioară internațională în Jablonec nad Nisou cea mai bună performanță mondială a acestui 603 cm. Lumea recordman a încercat chiar și cea de a doua cea mai buna cariera sari de 610 cm, dar fără succes, deși nu fără speranță. înregistrare ceh de 583 cm pentru a doua oară în sezonul curent de interior a tremurat sub atac Jana Kudličky, dar din nou a rezistat.

record personal de 21.30 metri fulgeră o lovitură câștigătoare crosa Tomáš Staněk. Cea de a doua performanță în lume, în termen de la 60 de metri, a arătat Brit Richard Kilty, care a câștigat 6,50 secunde. Mai repede decât a fost în acest an doar aproximativ o sutime de jamaican Asafa Powell.

Lavillenie a recunoscut că al doilea sezon a depășit șase metri, ceea ce este o dovadă de formă foarte bună. „Sunt fericit, dar obosit. Du-te de șase metri mereu fericit.Chiar și încercări de 610 au fost decente. cursă amuzant „a declarat campionul olimpic.“ Chiar si atmosfera a fost bună, toată lumea se uită la mine „a afirmat sala de aglomerat.

El a decis astăzi să nu atace recordul mondial de 617 cm.“ Pentru mine a fost importantă pentru a încerca Betfair înainte de a MS această înălțime. Asta este meta importantă.Ea mi-a confirmat că ne îndreptăm în direcția cea bună, deși este, desigur, necesar pentru a avea mult mai mult de făcut „, a spus el

Pentru interior Campionatele Mondiale din Portland are un singur scop -. Al doilea triumf din titlu, în 2012, la Istanbul. „ştiu că va fi o cursa dificila, ceilalti sunt în formă bună, în special Shawn Barber“, a menționat campion canadian în aer liber, care în acest an a depășit, de asemenea, de șase metri. „va fi destul de o luptă,“ suspectează Lavillenie.

Kudlička a lăudat performanța de 574, pentru că vineri finalizat un curs de formare de schi provocator. „Ceea ce nu sunt în mod normal, înainte de eveniment Betfair, dar partea de sus este de interior Campionatele mondiale de la Portland, astfel încât fiecare antrenament contează. Prin urmare, Astăzi mulțumit pentru că am încercat stick-ul meu cel mai greu și „, a spus el.În timpul ultimului salt al competiției rănit ușor toc. „Cred că o fac dat, dar ar face nimic să fie. Poate. Voi avea, probabil, o vânătaie“, a spus el.

Stanek, care a aruncat cel mai lung proces din ultima serie, de asemenea, săptămâna trecută încă greu de tren . „Deci este o mică surpriză pentru mine, pentru că am fost cele cinci încercări anterioare, plus suficient problema. Dar fătări a fost lovit, de mare“, a spus al cincilea om din lume tabele.Pentru el a ajuns canadian Tim Nedow și șef al olimpic și campion mondial Tomasz Majewski și un alt pol Konrad Bukowiecki.

Dálkař Radek Juška de-al doilea sezon a depășit o limită de opt metri, în acest an cea mai mare parte a campionatului intern din Betfair Ostrava îmbunătățit doi centimetri la 803 cm. „Sunt foarte fericit pentru că am rândul său, tabelele puțin decalate și a confirmat că cele opt pot sari“, a spus el. Luni, ei cap la tabăra de formare finală înainte de American HMS Chula Vista, chiar dacă nu există o invitație de a participa la IAAF în Portland. Pentru a auzi verdictul marți. „Când Holt și du-te în California în vacanță“, a zâmbit. „Dar sperăm că funcționează“, a spus mese mondiale om al treisprezecelea anului.

Mai mult: Betfair